Τι προσφέρει ο επαγγελματικός κατάλογος Businesslist.gr

info-screenΟ επαγγελματικός κατάλογος businesslist.gr προσφέρει πλήρη παρουσίαση της επιχείρησής σας ή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, όπως και προώθηση SEO στην κύρια ιστοσελίδα της επιχείρησης. Η κάθε καταχώρηση περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία :

 • Διακριτικό τίτλο
 • Διεύθυνση στον χάρτη
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας
 • Φόρμα Επικοινωνίας
 • Διεύθυνση ιστοσελίδας
 • Περιγραφή
 • Σύνδεσμος σε λέξεις κλειδιά
 • Κατηγορία
 • Video
 • Φωτογραφίες
 • Κριτικές Πελατών
 • Αξιολόγηση πελατών
 • SEO Σύνδεσμος Do-Follow
 • Σύνδεσμος Κειμένου (Contextual Link)
 • Σύνδεση με Social Media
 • Διαμοιρασμός σε Social Media

 

Σε τι διαφοροποιείται από άλλους επαγγελματικούς καταλόγους

 

search-engineΒελτιστοποίηση SEO

Ο επαγγελματικός κατάλογος Business List έχει φτιαχτεί με κύριο σκοπό την αύξηση της αξίας της εταιρικής σας ιστοσελίδας. Παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης πολλαπλών backlinks προς την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, είτε ως απλοί σύνδεσμοι, είτε ως σύνδεσμοι σε λέξεις κλειδιά, στοιχεία που θεωρούνται από την μηχανή αναζήτησης Google ως σημαντικοί παράγοντες βελτιστοποίησης SEO. Ακόμα, οι καταχωρήσεις έχουν την μορφή άρθρων και είναι κατηγοριοποιημένες για καλύτερη σχετικότητα της καταχώρησης με το αντικείμενο.

no-ads-imgΧωρίς Διαφήμιση

Ο επαγγελματικός κατάλογος Business List δεν προβάλει διαφημίσεις τρίτων και αυτό για τον εξής λόγο. Έχει παρατηρηθεί σε άλλους επαγγελματικούς καταλόγους κατά την παρουσίαση μιας επιχείρησης να προβάλλονται διαφημίσεις τρίτων και μάλιστα ανταγωνιστών, γεγονός που θεωρούμε απαράδεκτο. Γι’ αυτόν τον λόγο στον επαγγελματικό κατάλογο Business List δεν προβάλλονται διαφημίσεις.

best-price-updatedΧαμηλό κόστος καταχώρησης

Κρατήσαμε το κόστος καταχώρησης σε χαμηλά επίπεδα (από 19,90 ευρώ/έτος) για να καταστεί δυνατό σε όλους τους επαγγελματίες να καταχωρήσουν την επιχείρησή τους στον επαγγελματικό οδηγό Business List.  Αν και πάλι αυτό το κόστος φανεί υψηλό σε κάποιους, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί και θα σας αποσταλεί εκπτωτικός κωδικός τρέχουσας περιόδου.

Χωρίς Ανταποδοτικό Σύνδεσμο

Δεν ζητάμε από τις καταχωρημένες επιχειρήσεις να προσθέσουν το δικό μας σύνδεσμο (link) στην ιστοσελίδα τους. Αυτή η τακτική η όποια εφαρμόζουν άλλοι κατάλογοι επιχειρήσεων επιφέρει ποινή, σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της μηχανής αναζήτησης Google, σχετικά με την ορθή χρήση εξωτερικών συνδέσμων (backlinks), λόγω σκοπιμότητας.

Έλεγχος πριν την Δημοσίευση

Όλες οι καταχωρήσεις ελέγχονται πριν την δημοσίευσή τους. Αυτό εξασφαλίζει την ποιότητα του καταλόγου μας. Όσο πιο ποιοτικός είναι ο κατάλογος, τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτούν στο σύνολο τους οι καταχωρημένες επιχειρήσεις.

 

Πως βοηθά το Businesslist.gr την επιχείρησή μου

Ο επαγγελματικός κατάλογος Business List έχει δημιουργηθεί κυρίως για βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Αυτό επιτυγχάνεται με τους εξής τρόπους :

Δομή Καταλόγου

Ο επαγγελματικός κατάλογος Business List έχει δημιουργηθεί σε πλατφόρμα WordPress η οποία αποτελεί την φιλικότερη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων προς την μηχανή αναζήτησης Google. Ακόμα, οι καταχωρήσεις έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν προσθετική αξία στην κύρια ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Πλήρης Παρουσίαση

Κάθε καταχώρηση διαθέτει στοιχεία που την καθιστούν πλήρη προς τον επισκέπτη αλλά και προς την μηχανή αναζήτησης Google. Όσο πιο πλήρης είναι μια καταχώρηση, τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτά, αξία η οποία μεταβιβάζεται στην κύρια ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Καταχώρηση φιλική προς το Google

Δίνεται η δυνατότητα στον επαγγελματία να βελτιστοποιήσει την καταχώρισή του, μορφοποιώντας τα κείμενα (Bold, italic, bullets, κ.α.), αλλά και προσθέτοντας συνδέσμους (backlinks) σε λέξεις κλειδιά εντός του κειμένου. Όλοι οι σύνδεσμοι είναι DO FOLLOW.

 

Πώς θα καταχωρήσω την επιχείρησή μου στο Businesslist.gr

Στο ακόλουθο video μπορείτε να παρακολουθήσετε βήμα-βήμα την διαδικασία εγγραφής και καταχώρησης επιχείρησης :